Medewerker Office support (circa 24-32 uur per week)

Omschrijving

Klanten helpen hun productiedoelstellingen te overtreffen
Ter versterking van ons huidige Service & Aftersales team zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker office Support Service & Aftersales. Heb je technische interesse en heb je ervaring als medewerker office support of medewerker customer service en ben je op zoek naar een baan waarin je onze klanten helpt, service verleent en storingen mee helpt oplossen? Wil je werken in een team waar mensen samen de klus klaren? Lees dan snel verder!

Wij zijn Rolan Robotics, de specialist in innovatieve robot automatisering. Bij onze totaaloplossingen hoort een uitgebreid aanbod aan servicemogelijkheden voor onze klanten. Daarbij speelt de Medewerker Office support Service & Aftersales een belangrijke rol.

Als Medewerker Office Support Service & Aftersales ben je de uitvoerende, ondersteunende spin in het web van Service & Aftersales. Je neemt als eerste de binnenkomende incidenten aan, registreert deze en vraagt door tot je voldoende informatie hebt om tot een voor de klant goede oplossing te komen. Indien een incident niet door jezelf oplosbaar is zet je deze door naar de tweedelijns Service Tech Support of zorg je dat een Service Engineer wordt ingepland om de storing op locatie te verhelpen.


Daarnaast regel je de planning van de Service Engineers en de afhandeling van de aftersales. Je ondersteunt in het bewaken van processen en vastleggen van acties. Zo zorg je ervoor dat afspraken met klanten met een onderhoudscontract tijdig zijn gemaakt en dat de monteurs op pad kunnen met een goed gevulde service bus. Ook regel je de administratieve, verwerking van de onderdelenverkoop en verzamel en verzend je de onderdelen naar onze klanten. Je verzorgt sparepart lijsten voor klanten. Mede dankzij jouw goede voorraad- en artikelbeheer zijn het magazijn en de administratieve voorraad altijd goed op orde. In voorkomende gevallen neem je taken waar zoals de algemene telefoonbehandeling, ontvangen van bezoekers en het verzorgen van de post.


Jouw rol/ taken in een overzicht

 • Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten van service en aftersales. Je zorgt voor een tevreden klant en meet de klanttevredenheid.

 • Je neemt binnenkomende servicemeldingen aan, registreert en analyseert deze en zorgt voor de juiste opvolging.

 • Je beheert de onderhoudscontracten en zorgt ervoor dat afspraken voor onderhoud tijdig zijn gemaakt.

 • Je zorgt voor de voorbereiding, uitvoering en de administratieve afhandeling van de onderdelen verkoop.

 • Je verzorgt de planning van de servicemonteurs en zorgt dat de servicebussen correct zijn aangevuld.

 • Je verwerkt de werkbonnen van de Service Engineers en boekt de gebruikte voorraad af.

 • Je factureert aan onze klant.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau en hebt affiniteit met techniek.

 • Je bent minimaal 24-32 uur per week beschikbaar, bij voorkeur verdeeld over 4-5 dagen.

 • Je kunt goed overzicht houden, organiseren, je werkt doelmatig en bent oplossingsgericht.

 • Je bent servicegericht, flexibel en hebt technisch inzicht.

 • Je bent behulpzaam, communiceert makkelijk en gaat door tot een incident is opgelost.

 • Je hebt een goede beheersing van Nederlands als Engels en Duits, zowel mondeling als schriftelijk.


You power us, We power you!

Bij Rolan Robotics zijn we volop in beweging en streven we naar de allerbeste kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor onze oplossingen maar ook voor ons als organisatie. We bieden onze medewerkers de ruimte om hier invloed op uit te oefenen en zichzelf verder te ontwikkelen. Je gaat aan de slag in een werkomgeving waarin je in staat wordt gesteld het beste uit jezelf te halen. Naast een concurrerend salaris kun je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld

 • 25 vakantiedagen

 • pensioenregeling

 • reiskostenvergoeding

 • winstdelingsregeling


Bovendien werk je vanuit een goed bereikbare locatie (Zwaag) die filevrij is voor iemand uit de regio. De bedrijfscultuur laat zich het beste omschrijven als typisch West-Fries: nuchter, toegewijd en laagdrempelig. Er werken voornamelijk jonge, technisch geschoolde mensen. Harde werkers, soms een tikkeltje eigenwijs maar met een passie voor innovatie en techniek.


Wil je kennismaken of meer weten? Je bent van harte welkom!


Voor functie-inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Linda de Graaf op 06-53361452 of reageer direct via ‘reageer op deze vacature’.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.