Operationeel Inkoper

Omschrijving

Rolan Robotics groeit

Ter versterking van ons team zoeken wij een Operationeel Inkoper, iemand met een technische achtergrond op MBO-niveau die als de rechterhand van de Engineers voor alle inkoop gerelateerde onderwerpen wil optreden. Ben jij een Operationeel Inkoper met -bij voorkeur- een achtergrond in werktuigbouwkunde, machinebouw en/of robotica? Lijkt het jou leuk om te werken in de robottechniek? Lees dan verder om te zien of onze vacature aansluit bij wat jij zoekt!


Wat doet een Operationeel Inkoper bij Rolan Robotics?

De operationeel Inkoper is de rechterhand van de Engineers binnen het bedrijf voor alle inkoop gerelateerde onderwerpen. De operationeel inkoper ondersteunt en begeleidt inkoopactiviteiten, onderhoudt contacten met leveranciers, overlegt over inkoopprijzen en coördineert de administratieve kant van het inkoopproces. De operationeel inkoper is verantwoordelijk voor het plaatsen en controleren van de bestellingen, inkoopfacturen, vraagt offertes aan en beoordeelt deze. Daarnaast bewaakt de operationeel inkoper of de bestelde artikelen tijdig geleverd worden zodat het geen verstoring in de projectplanning veroorzaakt. Bovendien is de Operationeel Inkoper verantwoordelijk voor voorraad beheer zodat we de juiste voorraad niveau’s hanteren zodat we de juiste producten op de juiste momenten beschikbaar hebben, terwijl tegelijkertijd overmatige voorraden worden vermeden.

Vereisten

Ben jij de Operationeel Inkoper die wij zoeken?

Klinkt dit voor jou als een grote uitdaging en is dit jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!


Verder heb je waarschijnlijk:

  • MBO, bij voorkeur een technische richting of Logistiek

  • Bezit van NEVI MIL en/of NEVI 1 is een pre, maar geen vereiste

  • 3-5 jaar soortgelijke werkervaring

  • Ervaring met voorraadbeheer

  • Actuele marktkennis

  • Beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal, zowel in woord als in geschrift.

  • Ontwikkelingsgericht; enthousiast om kennis en marktontwikkelingen bij te houden

Rolan Robotics heeft jou heel wat te bieden

Natuurlijk kun je rekenen op een concurrerend salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien werk je op een goede locatie die goed én filevrij bereikbaar is. Uiteraard bieden wij jou de gelegenheid en trainingen om de juiste kennis op te doen die nodig is voor deze functie. De kernwaarden van Rolan Robotics zijn Samen, Innovatief, Doelgericht en Hands-on. Er werken voornamelijk jonge, technisch geschoolde mensen.


Rolan Robotics

Rolan Robotics is al 25 jaar de systeemintegrator voor innovatieve automatiseringstoepassingen in de metaalsector én in de ‘food’ en ‘non-food’ industrie. Als turnkey en merk onafhankelijke robot leverancier zijn we met zo’n 1000 geleverde robotsystemen één van de grotere spelers. We bieden voor elk project een passende automatiseringsoplossing in financieel en/of ergonomisch opzicht.

Werken bij Rolan?

Werken bij Rolan betekent werken aan de toekomst. Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan via de website https://werkenbijrolanrobotics.recruitee.com/